Curs Cosmetician-Modul: Operator aparatura cosmetica din 24 Aprilie

 MODUL : Operator echipamente și aparatura cosmetica. 
 • Utilizarea echipamentelor și aparaturii cosmetice
Singurul curs acreditat din Romania numai la noi, detinem aparatura specifica! Cursul se adreseaza persoanelor care doresc să-si dezvolte o cariera sau afacere in domeniu. La acest curs veti învăța cum să folosești corect aparatura si echipamentele utilizate in salonul de cosmetica. Aparatura: 📌 Ultherapy 📌 Removal tattoo 📌 Electroderm 📌 Ipl 📌 Vapozon 📌 Combina ultrasonic 📌 H.I.F.U. 📌 Masca fotoregeneratoare cu led 📌 Radio frecventa bipolara 📌 Radio frecventa tripolara
📌Organizarea activității cosmeticianului 📌Indicatii de utilizare a aparatelor si echipamentelor cosmetice 📌Aplicarea normelor igienico-sanitare și securitate în muncă specifice cosmeticianului 📌Etică şi dezvoltare profesională specifică cosmeticianului 📌Contraindicaţii si indicatii 📌Practică pe modele umane, sub îndrumarea şi atenta supraveghere a trainerului 📌Practică pe tehnologii ultra-moderneAbsolvind cursul Cosmetician Modul Operator aparatura cosmetica vei beneficia de cunostinte, deprinderi, abilitatea de a lucra profesionist cu aparatura moderna din dotarea salonului de cosmetica.Veti beneficia de certificat de absolvire recunoscut atat in tara cat si in strainatate. Dupa promovarea examenul de absolvire veti beneficia de Certificat de absolvire acreditat de Ministerul Muncii.
Programari cursuri:
   • 24.04 – 26.04
   • orele: 11:00-16:00
   • pret 2000 lei
  sau
    • 24.04 – 27.04
    • orele 11:00 – 16:00
    • in plus HIFU si Criolipoliza
   • Pret: 3500 lei
   !Plata integrala a cursului se face la inceputul cursului/modulului.Diferenta de taxa curs se va achita in momentul participarii la curs si  inainte de examenInformatii si inscrieri: 📞 0729 449 066 / 0747 833 069 📧 vindecativiata@gmail.com 📧 maranca.terapii@gmail.com   www.maranca.ro; www.terapiialternative.romodel certificat absolvire, cursuri formare profesională, vindecativiata.ro, BucureștiAUTORIZATIA NOASTRA pentru cursul COSMETICIAN:

   Comentariile sunt închise.