Din 18 aprilie Curs specializare Aromaterapie, Fitoterapie cu CERTIFICAT DE ABSOLVIRE

Au inceput inscrierile pentru Curs specializare Aromaterapie şi Fitoterapie numai la noi cu CERTIFICAT DE ABSOLVIRE  (acreditat de Ministerul Muncii)!

Cursul Modul Aromaterapie si Fitoterapie este pentru tine daca:

 • doresti sa iti infiintezi propria afacere si ai nevoie de certificare
 • doresti sa te angajezi in tara sau strainatate in domeniul aromaterapiei-fitoterapiei
 • doresti sa devii terapeut in domeniu
 • folosesti sau distribui uleiuri esentiale
 • esti producator de creme, seruri, parfumuri, tratamente naturiste, sapunuri naturale, sampoane solide pentru par, etc.
 • esti producator de tratamente fitoterapeutice

Cursul este structurat pe teorie si practica.

Practica se desfasoara atat pentru Aromaterapie cat si pentru Fitoterapie si vei invata sa utilizezi corect uleiurile esentiale in parfumuri, creme, sapunuri naturale, sampon solid, lumanari parfumate cu uleiuri esentiale, pasta de dinti dar si remedii fitoterapeutice.

Promotie valabila pentru inscrieri pana la data de 12 mai 2019.  Se ofera reducere de 10% pentru fiecare persoana recomandata.

BONUS: Informatii despre Remedii florale Bach -Kramer.

Programari cursuri: 

 •  18 – 21 | Aprilie 2019 | Bucuresti
 •  09 – 12 | Mai 2019       | Bucuresti

Doar la noi cu Certificat de absolvire!

Taxa inscriere curs 50% din pretul cursului. Plata integrala a cursului se face la inceputul cursului.

Pentru a beneficia de inscrierea la examen si obtinerea Certificatului de absolvire pentru Specializarea Aromaterapie, Fitoterapie trebuie sa absolviti ambele module.

Va asteptam cu drag!

Informatii si inscrieri:
📞 0729 448 949 / 0724 395 645
/ 0729 449 066
📧 vindecativiata@gmail.com
📧 maranca.terapii@gmail.com
vindecativiata.ro /www.maranca.ro

Cursul Aromaterapie si Fitoterapie se definitiveaza cu examen.

Vezi model: model certificat absolvire, cursuri formare profesională, vindecativiata.ro, București

Despre Aromaterapie…

Calea spre sănătate este să faci în fiecare zi o baie parfumată şi un masaj aromat „

 Aromaterapia este stiinţa utilizării uleiurilor esenţiale în scopuri terapeutice. Este o “biochimio-terapie” naturală si complexă, bazată pe relaţia dintre componentele chimice ale uleiurilor esenţiale şi acţiunea terapeutică pe care o dezvoltă. Aromaterapia este bazată pe o metodologie riguroasă, rezultată din date ştiinţifice solide, confirmate atât clinic cât şi în laboratoare. Terapie naturală, de calitate superioară şi foarte eficace, aromaterapia completează alte terapii alternative cât şi terapia alopată.

Aromaterapia şi-a câştigat cu rapiditate respectul din partea medicilor tradiţionali şi a aromaterapeuţilor calificaţi care nu lucrează numai în particular, ci şi în spitale, ospicii şi cabinete medicale.

Uleiurile esenţiale au încarcătura vibraţională a plantei. Uleiurile esenţiale se manifestă şi acţionează pe toate planurile:

 • fizic;
 • energetic;
 • emoţional;
 • mental;
 • spiritual.

Uleiurile esenţiale pătrund în organism prin piele, prin fosele nazale, plămâni şi tractul intestinal, iar apoi sunt transportate prin sânge şi limfă.

Uleiurile esenţiale conţin relaxante, tonice digestive, stimulante circulatorii şi precursori ai hormonilor. Multe dintre ele repară celulele deteriorate; altele înlătură reziduurile metabolice. In plus, unele uleiuri esenţiale îmbunătăţesc imunitatea, conlucrând cu organismul pentru vindecarea sa. Ele stimulează producţia de fagocite (celule albe sanguine care atacă invadatorii) şi unele sunt antitoxice. Multe uleiuri esenţiale s-au dovedit a fi eficiente împotriva fungilor şi a drojdiilor, a paraziţilor şi a virusurilor. Altele luptă împotriva infecţiilor cu o eficacitate uluitoare, ucigând bacteriile prin întreruperea ciclului lor de viaţă.

Despre Fitoterapie…

Tratamentul fitoterapeutic – utilizează combinaţii de plante medicinale sub diferite forme (pulberi vegetale, macerate la rece, extracte hidroalcoolice, siropuri, loţiuni, unguente naturale, etc) în vederea restabilirii echilibrului şi a înlăturării cauzelor care au generat boala.

Fitoterapia este o terapie care funcţionează pe baza principiilor active existente în plantele medicinale, numai că “laboratorul” este însăsi planta, iar plantele sunt cu adevărat benefice pentru sănătate.

AUTORIZATIA NOASTRA pentru cursul REFLEXOTERAPEUT:

vezi: http://site.anc.edu.ro/so20142018/ reflexoterapeut

Inscrie-te la curs:Comentariile sunt închise.