Masaj

Ședințele de masaj răsfață trupul și îmbunătățesc starea de spirit, pentru ca tu să iti regasesti echilibrul si armonia in viață. La cabinetul nostru poți regăsi buna dispoziție alegând dintr-o gamă variată de servicii, pe cel care ți se potrivește cel mai bine: o terapie de relaxare, un masaj de revitalizare sau poate un tratament anticelulitic. Remediu ideal pentru sedentarism, masajul combate stresul, ajută la detoxifierea organismului și conferă pielii un aspect sănătos.

Masajul a fost cunoscut si practicat din cele mai vechi timpuri, de preoţi/medici pentru refacerea organismului, activarea circulaţiei si calmarea durerilor, pentru scaderea in greutate, facilitarea somnului si relaxare.

La noi se practica Masajul european (somatic/clasic/suedez/medical), reprezinta o succesiune de manevre principale (netezire, frictiune, framantat, batere/tapotament, vibratie) si secundare (cernut si rulat, presiuni, tractiuni si tensiuni, scuturari, ciupiri si pensari) aplicate metodic si sistematic asupra partilor moi ale corpului, prin mijloace manuale si/sau instrumentale (mecanice, hidrice, aerice, electrice), in scop igienic, de relaxare, de intretinere corporala, profilactic, de tratare a unor boli sau traumatisme sau de recuperare a unor sechele traumatice.

Masajul oriental (energetic) reprezinta o inlantuire de manevre specifice dupa niste concepte total diferite fata de cele europene (puncte energetice, meridiane energetice) cu scop de relaxare sau de tratare a unor boli si traumatisme.

O tendinta de viitor cu un caracter pregnant la care adera tot mai multi terapeuti este de a privi masajul si corpul uman intr-o maniera holistica integrativa si de a combina si integra toate formele de masaj astfel incat rezultatul final sa primeze starea de bine si relaxare. Masajul are efecte pozitive atat asupra corpului fizic cat si energetic.

Vă oferim la alegere masaj terapeutic, drenaj limfatic, masaj reflexogen, anticelulitic, masajul cu bambus, cu miere.

Contact

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.