Curs 19 Octombrie, orele 10.00 – Modul Aromaterapie si Fitoterapie

 In atentia utilizatorilor si distribuitorilor de uleiuri esentiale
Va invitam online la cursurile noastre de calificare Aromaterapie si Fitoterapie cu posibilitatea de a participa ulterior la recapitulare si examen. Se elibereaza certificat de absolvire.
Cursul Modul Aromaterapie si Fitoterapie este pentru tine daca:
-doresti sa iti infiintezi propria afacere si ai nevoie de certificare
-doresti sa te angajezi in tara sau strainatate in domeniul aromaterapiei-fitoterapiei
– doresti sa devii terapeut in domeniu
– folosesti sau distribui uleiuri esentiale
– esti producator de creme, seruri, parfumuri, tratamente naturiste, sapunuri naturale, sampoane solide pentru par, etc.
-esti producator de tratamente fitoterapeutice

Cursul este structurat pe doua module.

BONUS:

 • Remedii Florale Bach si Kramer
 • Nutritia in Aromaterapie si Fitoterapie

Pentru a beneficia de inscrierea la examen si obtinerea Certificatului de absolvire, program Specializare, Modul Aromaterapie, Fitoterapie din ocupatia Reflexoterapeut, trebuie sa absolviti ambele module.

Numai la noi cu Certificat de absolvire!

Plata integrala a cursului se face la inceputul cursului.

PROMOTIE!! Valabila pentru inscrieri pana la data de 19 Octombrie 2020.  Se ofera reducere de 10% pentru fiecare persoana recomandata.

Despre Aromaterapie…

Calea spre sănătate este să faci în fiecare zi o baie parfumată şi un masaj aromat „

 Aromaterapia este stiinţa utilizării uleiurilor esenţiale în scopuri terapeutice. Este o “biochimio-terapie” naturală si complexă, bazată pe relaţia dintre componentele chimice ale uleiurilor esenţiale şi acţiunea terapeutică pe care o dezvoltă. Aromaterapia este bazată pe o metodologie riguroasă, rezultată din date ştiinţifice solide, confirmate atât clinic cât şi în laboratoare. Terapie naturală, de calitate superioară şi foarte eficace, aromaterapia completează alte terapii alternative cât şi terapia alopată.

Aromaterapia şi-a câştigat cu rapiditate respectul din partea medicilor tradiţionali şi a aromaterapeuţilor calificaţi care nu lucrează numai în particular, ci şi în spitale, ospicii şi cabinete medicale.

Uleiurile esenţiale au încarcătura vibraţională a plantei. Uleiurile esenţiale se manifestă şi acţionează pe toate planurile:

 • fizic;
 • energetic;
 • emoţional;
 • mental;
 • spiritual.

Uleiurile esenţiale pătrund în organism prin piele, prin fosele nazale, plămâni şi tractul intestinal, iar apoi sunt transportate prin sânge şi limfă.

Uleiurile esenţiale conţin relaxante, tonice digestive, stimulante circulatorii şi precursori ai hormonilor. Multe dintre ele repară celulele deteriorate; altele înlătură reziduurile metabolice. In plus, unele uleiuri esenţiale îmbunătăţesc imunitatea, conlucrând cu organismul pentru vindecarea sa. Ele stimulează producţia de fagocite (celule albe sanguine care atacă invadatorii) şi unele sunt antitoxice. Multe uleiuri esenţiale s-au dovedit a fi eficiente împotriva fungilor şi a drojdiilor, a paraziţilor şi a virusurilor. Altele luptă împotriva infecţiilor cu o eficacitate uluitoare, ucigând bacteriile prin întreruperea ciclului lor de viaţă.

Despre Fitoterapie…

Tratamentul fitoterapeutic – utilizează combinaţii de plante medicinale sub diferite forme (pulberi vegetale, macerate la rece, extracte hidroalcoolice, siropuri, loţiuni, unguente naturale, etc) în vederea restabilirii echilibrului şi a înlăturării cauzelor care au generat boala.

Fitoterapia este o terapie care funcţionează pe baza principiilor active existente în plantele medicinale, numai că “laboratorul” este însăsi planta, iar plantele sunt cu adevărat benefice pentru sănătate.

Documente necesare:

 • copie CI/Buletin
 • copie certificat nastere sau casatorie
 • copie diploma bacalaureat sau licenta

Programari cursuri :

 • 19 – 22 Octombrie 2020; orele 10:00 – 15:00

-pentru grupuri de minim 12 persoane organizam cursuri si in alte orase: Arad, Bacau, Cluj, Iasi, Suceava, …

Va asteptam cu drag!

Informatii si inscrieri:
📞 0747 833 069 / 0729 448 949 / 0724 395 645
📧 vindecativiata@gmail.com
📧 maranca.terapii@gmail.com
  www.maranca.ro; www.terapiialternative.ro

Cursul Aromaterapie si Fitoterapie se definitiveaza cu examen.

Model certificat de absolvire:

model certificat absolvire, cursuri formare profesională, vindecativiata.ro, București

 

Comentariile sunt închise.