Curs specializare -Evaluarea starii de sanatate prin biorezonanta si reflexodiagnostic

In atentia terapeutilor, utilizatori de aparate de biorezonanta magnetica (aparate Quantum, Meta-terapie NLS/LRIS)

CURS SPECIALIZARE  Evaluarea starii de sanatate prin reflexodiagnostic si biorezonanta  magnetica!

Curs specializare. Pret promotional Reducere 33% din pret pentru inscrieri pana la data de 30 aprilie 2017. Platesti 1200 lei in loc de 1600 lei.

Acte  inscriere:  Copie CI, certificat nastere/casatorie, diploma bacalaureat, Aviz medic de familie „apt”. Taxa inscriere 500 lei din pretul cursului.

In urma examenului se elibereaza certificat de absolvire Reflexoterapeut Modul Curs specializare -Evaluarea starii de sanatate prin biorezonanta si reflexodiagnostic

REFLEXODIAGNOSTICUL

Consta in reperarea si interpretarea punctelor sensibile sau dureroase din zonele reflexogene, combinat cu informatiile primite din dialogul cu pacientul despre afectiunile si starea generala de sanatate.

Prin reflexodiagnostic se poate descoperi o suferinta morfo-functionala a organului corespondent, palpand punctul reflexogen specific. Punctele reflexogene devin dureroase la presiune datorita depunerilor de toxine din zona reflexogena, deci dereglarilor energetice, si au drept consecinta o proasta circulatie sanguina si nervoasa.

Quantum Analizor de Rezonanţă Magnetică

Corpul uman este un agregat format dintr-un numar foarte mare de celule ce se afla intr-o continua miscare, dezvoltare, diferentiere, regenerare, degenerare. Celulele se reinnoiesc prin diviziune celulara, 25 de milioane de celule se divid intr-o secunda la un adult, iar la nivelul sangelui rata de multiplicare este de 100 de milioane de celule pe minut. In procesul de diviziune si crestere, electronii ce orbiteaza in jurul nucleelor sunt incarcati electric si se misca cu o viteza foarte mare, emitand constant unde electromagnetice.

Semnalele electromagnetice emise de corpul uman reprezinta o stare specifica a corpului. Aceste semnale sunt diferite in functie de circumstantele in care se afla corpul uman:

-sanatate

-starea preclinical de boala

-boala manifestata

Acest aparat Quantum prin undele electromagnetice  poate sa determine statusul  vital al organismului.

Colecteaza semnalele electromagnetice ale corpului, analizeaza starea de sanatate in comparative cu datele oferite de computer.

Quantum Analizor face o apreciere preliminara a tendintei, potentialului si parametrilor sub clinici la nivel de organe, detectarea timpurie a dezichilibrelor. Rapoartele /analizele sunt foarte important in stabilirea timpurie a tratamentului.

Avantajul acestor testari este ca  sunt non-invazive, practice, rapide, economice si usor de popularizat.

In urma  examenului de absolvire se elibereaza certificat de absolvire (vezi model)

Tel. : 0724 395 645 / 0765 26 39 11

model certificat absolvire, cursuri formare profesională, vindecativiata.ro, București

Distribuie acest continut...Share on FacebookDigg thisShare on Google+Share on LinkedInShare on RedditShare on StumbleUponPin on PinterestEmail this to someone

Comentariile nu sunt permise.