Instructor-Formator

Instructor-formator

Curs Instructor-Formator cod COR 342309, denumit si Formator cu studii medii este destinat persoanelor interesate sa  lucreze in domeniul formarii profesionale, sa devina Formator dar nu au studii superioare.

Instructor-formator

Daca ai studii medii si doresti sa devii FORMATOR  acum ai ocazia! Vino la cursul Instructor / Preparator formator, echivalentul cursului de FORMATOR.

Pot urma acest curs absolventii de studii medii,  persoanele cu experienta informala in formare, organizatiile care doresc sa se initieze/dezvolte competente necesare in desfasurarea activitatilor de formare cu caracter instructiv-educativ si, care necesita o certificare, pentru dezvoltarea capacitatilor si deprinderilor de concepere, planificare, organizare, sustinere, evaluare si adaptare creativa a formarii.

Pot urma acest curs absolventii de studii medii,  persoanele cu experienta informala in formare, organizatiile care doresc sa se initieze/dezvolte competente necesare in desfasurarea activitatilor de formare cu caracter instructiv-educativ si, persoanele care au nevoie o certificare, pentru dezvoltarea capacitatilor si deprinderilor de concepere, planificare, organizare, sustinere, evaluare si adaptare creativa a formarii.

Instructor-Formator curs formare dureaza 40 de ore.

Dupa absolvirea cursului veti dobandi abilitati de orientare si insertie pe piata fortei de munca in conformitate cu competentele profesionale dobandite conform standardului ocupational:

  • Proiectarea activitatilor de formare
  • Asigurarea managementului procesului de instruire
  • Evaluarea activitatilor de formare
  • Asigurarea functionalitatii utilajelor si echipamentelor specifice din atelierele/laboratoarele de lucru
  • Integrarea TIC in formare
  • Consilierea formabililor
  • Dezvoltarea institutionala a organizatiei si dezvoltarea de parteneriate organizatie-comunitate
  • Asigurarea managementului carierei si al dezvoltarii personal

Conditii de inscriere: Certificat absolvire liceu, copie CI, Taxa de inscriere 300 lei din pretul cursului.

SCOPUL CURSULUI: Abilitarea cursanţilor pentru ocupaţia de formator – COR 241205 OBIECTIVELE DE REFERINŢĂ: La sfârşitul cursului, cursanţii vor fi capabili să pregătească, să efectueze, să evalueze şi să promoveze activitatea de formare EVALUARE: Conceperea şi argumentarea unui program de formare, la alegere, în funcţie de nevoia de formare identificată.

Standardele ocupaţionale cuprind unităţi de competenţă, grupate în arii de competenţă.

Înscrie-te

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.