Punctul de asamblare

Datorita dezvoltarii capacitatilor de a simti energia, terapeutul poate muta punctul de asamblare cu ajutorul centrilor energetici din palme. Orice fiinta vie are un camp energetic oscilant si, din punct de vedere stiintific, fiecare dintre noi avem un epicentru energetic al acestui camp.

Epicentrul campului energetic uman este un punct de energie intensa pe care persoanele antrenate il pot simti sau chiar vedea. Acest centru al energiilor interne al corpului uman se numeste punctul de asamblare al omului. Aceasta denumire o capata in urma investigatiilor prin care s-a tras concluzia ca noi suntem asamblati in pantece de la cordonul ombilical care ne leaga de placenta mamei.

In cazul persoanelor care se bucura de o buna sanatate fizica si mentala, locatia punctului de asamblare se afla exact sub glanda timus, usor spre partea dreapta a pieptului iar in cazul persoanelor cu probleme de sanatate fizica si mentala, punctul de asamblare se deplaseaza intr-o alta locatie, coboara si se deplaseaza sprea partea dreapta sau stanga.

Punctul de asamblare poate fi vazut ca polul nord si polul sud ai campului magnetic ai pamantului. Pe masura ce ne apropiem de clipa mortii, punctul nostru de asamblare se muta incet sau brusc in jos, spre ombilic (punctul zero). Viteaza de coborare a punctului de asamblare depinde de cauza decesului. Daca moartea este cauzata de varsta inainta sau o boala terminala, miscarea in jos poate dura ani de zile iar daca moartea noastra este rezultatul unui accident mortal sau al unei rani cauzate de o impuscatura, coborarea va fi rapida.

Un Punct de Asamblare deplasat este constientizat cu usur­inta, de catre orice persoana care a trecut prin oricare dintre situ­atiile urmatoare:

– Un accident grav, o pierdere grea, boală, febră, tragedie, stres cronic şi depresie.

– Copilarie nefericita sau grea, viol sau abuz sexual, ame­nintare violenta, rapire, subjugare.

– Autotortura, mutilare sau otravire, tentative de sinuci­dere, abuz de substante si de droguri, neglijenta, supra-doze de medicamente, internare pe caz de boală mintala.

– Jaf, furt, frauda,

– Genocid, razboi, terorism, omucidere, tortura, stres posttraumatic, detentie.

– Intimidare fizică sau psihologică, interogare, spălare de creier.

– Tradare, intimidare financiara sau juridica, santaj, di­vort neplacut, faliment, somaj, confiscarea casei, arest si acuzare.

In toate aceste imprejurari, multi oameni pot trece printr-o schimbare serioasa sau aproape permanenta a starii lor, sau chiar printr-o schimbare de personalitate. Pot manifesta şi simptome fizice si tulburari, in cele din urma, dezvolta boli grave.

Acum si in Romania sunt câteva persoane cu capacitati deosebite, care pot muta acest punct de asamblare la locatia lui  initiala, doar cu ajutorul bioenergiei sau pendului orgon.

Mentinerea timp indelumgat a punctului de asamblare fixat si centrat in locatia buna se poate face cu un pandativ orgon.

Cand misiunea noastra a luat sfarsit pe acest pamant, punctul de asamblare cade in ombilic.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.