Evaluarea starii de sanatate cu analizor biorezonanță magnetică

Evaluarea starii de sanatate cu analizor biorezonanță magnetică

Analizorul cu biorezonanta magnetica este un aparat complex care poate investiga, analiza si reda starea de sanatate a corpului uman.
Practic analizorul este un echipament avansat de investigare a starii de sanatate umana ce inglobeaza in structura sa notiuni si aplicatii de ultima ora ale medicinei, ingineriei electrice, bioinformaticii, precum si a altor stiinte.
La baza acest tip de echipament a fost conceput pentru utilizarea sa in industria spatiala cu aplicabilitate directa asupra cosmonautilor – ulterior largindu-si aria de utilizare.
Actualmente, analizorul este foarte usor de utilizat, atat in cabinetele specializate cat si de catre persoane particulare pentru investigarea, analizarea si diagnosticarea starii de sanantate umana, datorita faptului ca analizorul este livrat cu software in limba romana !!!
Principiul de analiză
Corpul uman reprezintă un conglomerat de celule, aflate în continuă mişcare în sângele, ţesuturile, sistemele şi organele corpului uman.. În general celulele corpului uman au o durată de viaţă limitată. Toate celulele, cresc şi evoluează continuu, se divizează şi mor. Practic prin divizare celulele se reînnoiesc. Pentru a avea o imagine realistică a mişcării celulelor în corpul uman trebuie să ştim că doar în sânge, aproximativ 25 de milioane de celule pe minut se reînnoiesc în mod constant.
În funcţie de starea de sănătate a corpului uman mişcarea celuleor se modifică şi implicit energia şi valoarea undelor electromagnetice generată de mişcarea celulelor.
Analizorul cu biorezonanţă magnetică captează, măsoară şi transmite valorile undelor electromagnetice către un microprocesor şi apoi către computer, unde toate aceste informatii sunt prelucrate, comparate şi interpretate cu o vastă bază de date, aplicând metoda Fourier.
În acest mod analizorul poate genera rapoarte cu o mare rată de precizie (85% !) asupra a 36 de funcţii/organe/sisteme ale corpului uman.
Acest înalt grad de precizie este datorat unui studiu asiduu, efectuat de experţi asupra a zeci de milioane de cazuri clinice în decursul anilor.
Pionierii acestor studii au fost ruşii, urmaţi de americani şi continuate de chinezi.
Mod de utilizare
Datorită faptului că modul de utilizare este unul facil, cu puţină atenţie analizorul poate fi utilizat în interes personal precum şi în clinici şi saloane specializate.
După instalarea software-ului şi conectarea analizorului la computerul dvs. se aplică senzorul de rezonanţă magnetică în palma persoanei ce urmează a fi testate. Într-un timp relaiv scurt(cca. 1-2 minute) senzorul colectează, măsoară şi transmite microprocesorului toate valorile microundelor electromagnetice. Cu ajutorul software-lui special conceput informaţiile procesate de către microprocesor sunt transmise pe computer, unde pot fi vizualizate sub formă de rapoarte detaliate în care termenii utilizaţi sunt explicaţi clar, fiind oferite şi soluţii(remedii) de ordin general. Datorită software-ului aceste rapoarte pot fi printate, prin conectarea la o imprimantă.
Avantaje
•Prevenirea afecţiunilor şi bolilor din fază incipientă, fără simptome vizibile ale bolii în faza cronică.
•Viteza şi precizia de semnalare a afecţiunilor şi bolilor
•Metodă neinvazivă şi nedureroasă a analizei stării de sănătate. Practic înlocuieşte tipuri de analize clasice cum ar fi: rezonanţa cu ultrasunete, RMN-ul(rezonanţa magnetică nucleară), radiografiile (expunerea la radiaţii), ş. a.
•Economie de timp şi bani faţă de analizele clasice multiple.
•Costuri minime pentru o analiză de sănătate completă
•Dimensiuni şi greutate reduse. Asociat unui laptop poate fi uşor transportat la pacienţi netransportabili.
•Multitudinea funcţiilor, organelor şi sistemelor analizate:
1.FUNCTIA CARDIOVASCULARA SI CEREBROVASCULARA
2.FUNCTIA GASTROINTESTINALA
3.FUNCTIA INTESTINULUI GROS
4.FUNCTIA HEPATICA
5.FUNCTIA VEZICA BILIARA
6.FUNCTIA PANCREATICA
7.FUNCTIA RENALA
8.FUNCTIA PULMONARA
9.SISTEM NERVOS
10.BOLI OSOASE
11.DENSITATE OSOASA MINERALA
12.BOALA OSOASA REUMATOIDA
13.INDEXUL CRESTERII OSOASE
14.GLICEMIA
15.OLIGOELEMENTELE
16.VITAMINELE
17.AMINOACIZII
18.COENZIMELE
19.SISTEM ENDOCRIN
20.SISTEM IMUNITAR
21.FUNCTIA TIROIDIANA
22.TOXINELE
23.METALELE GRELE
24.ALERGIILE – 1
25.ALERGIILE – 2
26.OBEZITATEA
27.PIELEA
28.OCHII
29.COLAGENUL
30.CANALE SI COLATERALE
31.FRECVENTA CARDIACA SI CREIERUL
32.LIPIDELE SANGUINE
33.PROSTATA
34.FUNCTIA SEXUALA MASCULINA (barbat), GANDELE MAMARE (femeie)
35.SPERMA SI MATERIALUL SEMINAL
36.ELEMENTE ALE CORPULUI UMAN
37.RAPORT CUMULATIV – SFATUL EXPERTULUI

Profita acum! Evaluarea starii de sanatate cu analizor biorezonanță magnetică.

Informatii si inscrieri:
📞  0724 395 645 / 0765 263 911

📧 vindecativiata@gmail.com

📧 maranca.terapii@gmail.com

vindecativiata.ro /www.maranca.ro

 

Comentariile sunt închise.