Mutarea punctului de asamblare

Fara modestie va  spun ca de circa 6 ani, de cand aplic, in terapiile mele „mutarea punctului de asamblare” cu ajutorul palmelor sau mai recent cu ajutorul pendului tip orgon, sau orgoanelor, am rezultate exceptionale  si imediate.

Marturiile celor care au beneficiat de terapie (tehnica presopunctura Tsubo, Bio, reiki, Theta healing, bowen) si de  mutarea punctului de asamblare au fost, ca nimic nu se compara  cu „Mutarea punctului de asamblare” indiferent de cate terapii, psihoterapii si medicamente scumpe au beneficiat, se simt ca renascuti in propriul corp, incep sa aiba sentimente, starea sanatatii s-a imbunatatit vizibil, pur si simplu, simt ca „incep sa traiasca cu adevarat”.

Mutarea si fixarea  punctului de asamblare in centrul pieptului sub glanda Timus, reda starea de sanatate si vitalitatea corpului, care a primit-o la nastere. Purtarea unui orgon special confectionat pe punctul din fata sau spate ajuta la mentinerea punctului de asamblare in locatia dorita. De asemenea punctul se poate muta si mentine si  cu ajutorul a doua orgoane, fata-spate. Un punct de asamblare fixat in locul sanatos poate ramane in acel loc chiar si  un an, daca persoana nu trece prin momente dificile, traumatizante.

Din experienta mea spun si afirm cu tarie ca  TOATA LUMEA ARE NEVOIE DE MUTAREA,  CENTRAREA SI FIXAREA PUNCTULUI DE ASAMBLARE.

Maria Bican

Informatii si inscrieri:
📞 0724 395 645

📧 vindecativiata@gmail.com

📧 maranca.terapii@gmail.com

vindecativiata.ro /www.maranca.ro

Va asteptam cu drag la seminariile noastre pentru a invata cum sa aplicati mutarea punctului de asamblare si fixarea acestuia pentru o sanatate perfecta.

Alte informatii despre Punctul de asamblare:

Punctul de Asamblare al omului. Fiecare fiinta vie are un camp energetic oscilant si, în reali­tate, din punct de vedere stiintific, fiecare dintre noi avem un epi­centru energetic al acestui camp. Epicentrul campului energetic uman este un punct de energie intensa, pe care persoanele antre­nate îl pot simti sau chiar vedea. Vortexul, sau epicentrul, siste­mului energetic uman se numeste Punctul de Asamblare uman.

Se numeste Punctul de Asamblare, deoarece noi suntem asamblati în pantece de la cordonul ombilical, care ne leaga de placenta mamei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.