Rejuvance facial

Tehnica Rejuvance este o metoda holistica, manuala, complet naturala de tratament facial, ce se bazeaza pe principiile fiziologice ale corpului. Nu se folosesc seruri, creme sau electricitate. Este o “atingere” delicata care reintinereste si improspateaza fata, conferind simultan si o relaxare totala a corpului, o stare de euforie asociata cu starea de bine. Rejuvance este o tehnica holistica pentru ca se adreseaza atat corpului, cat si mintii si sufletului. Tehnica Rejuvance nu face rau unei persoane sanatoase si va avea intotdeauna efect estetic care depinde de varsta clientului, de calitatea pielii, adancimea ridurilor si constitutia personala a acestuia. Efectele Tehnicii Rejuvance la nivel fizic pot fi comparate cu cele ale unei operatii de lifting facial, insa fara riscurile si efectele secundare ce pot decurge din astfel de interventii.
Cum functioneaza?

Rejuvance lucreaza la nivel de:

  1.  Tesut conjunctiv
  2.  Muschi
  3. Meridiane energetice

Tesutul conjunctiv se gaseste peste tot in corp – este cel care inconjoara totul, muschi artere, oase si organe. In plus, este foarte fin, spre deosebire de fascii sau tendoane, care sunt formate din tesut conjunctiv mai dens. Este o structura unica, ce sustine toate organele, oasele si muschii, ca o retea.

Tesutul conjunctiv are trei componente majore: colagen, elastina si substanta gelatinoasa intercelulara,  care  este  ca un fluid. Cele doua tipuri de fibre confera elasticitate pielii si o mentin neteda si ferma.

Prin aplicarea tehnicii de relaxare a tesutului conjunctiv, acesta devine mai elastic, se stimuleaza imbunatatirea circulatiei singelui, celulele sunt mai bine oxigenate si hidratate din interior spre exterior. De asemenea, se incurajaza eliminarea toxinelor prin limfa iar ridurile sunt netezite.

      Muschii fetei, ca toti ceilalti muschi, lucreaza constant, fie activ, fie pasiv. Acestia sunt in permanenta legatura cu creierul, prin sistemul nervos, in special parasimpatic. In cazuri de anxietate, stres sau frica, muschii se incordeaza si toate aceste experiente se oglindesc pe fata.  Emotiile care se pot citi pe fata,  fara cuvinte, sunt mania, tristetea, frica, anxietatea, etc. Uneori ne ascundem atat de bine sentimentele, ca fata noastra devine ca o masca.

Cand aplicam tehnica rejuvance de eliminare a tensiunii musculare, muschii se relaxeaza, isi recapata flexibilitatea si tonusul.

Expresia fetei devine mai relaxata si mai invigorata. Ne este mai usor sa zambim.

      Meridiane Energetice

La nivelul capului intalnim capetele unor meridiane energetice (puncte de acupunctura), care pot influenta fluxul de energie atunci cand sunt activate cu ace sau cu degetele. Fiecare meridian energetic are anumiti indicatori asociati organelor si functilor acestora.

Tehnica Rejuvance are efect si asupra mintii si a sufletului deoarece actioneaza si asupra meridianelor energetice, nu doar pe tesutul conjunctiv si pe muschi.

      Expresiile fetei

Fata este principalul organ de expresie al emotiilor. Daca vrem sa stim cum se simte cineva, e suficient sa-i privim fata.

      Fiziologia imbatranirii

Tehnica Rejuvance stimuleaza colagenul si elastina din piele,   descongestioneaza si restabileste flxul corect al substantei intercelulare, restaurand vitalitatea si mobilitatea fetei.

Informatii si inscrieri:
📞 0724 395 645 / 0729 449 066
📧 vindecativiata@gmail.com
📧 maranca.terapii@gmail.com
 
www.maranca.ro;
www.terapiialternative.ro

Comentariile sunt închise.