Cabinet terapeutic -Terapie pentru trup si suflet

Concept holistic creat in scop de prevenire, regenerare, vindecare si reintinerire a corpului, abordeaza fiinta in intregralitatea ei, este dedicat persoanelor care isi doresc stare de bine in toate planurile vietii.

Conceptul holistic cuprinde o sfera larga de terapii care contribuie la procesul de vindecare si schimbare a modului de gandire, la diminuare  suferintelor trupesti si sufletesti, la reducerea stresului, imbunatatirea sistemului imunitar, constientizarea nevoilor corpului, eliberarea emotiilor distructive si reconectarea cu sinele autentic.

Daca aveti probleme de sanatate si inca nu ati gasit rezolvarea lor, va asteptam la Cabinetul Terapeutic din cadrul Asociatiei Vindeca-ti Viata, sa beneficiati de terapii efectuate de specialisti certificati in Terapii alternative.
Terapiile aplicate in cadrul cabinetului nostru activeaza abilitatea corpului de a se autovindeca si regenera prin reactivarea memoriei celulare, actioneaza asupra cauzei si nu numai asupra efectului:
–  Terapie cu biorezonanta magnetica: metapatie si meta-terapie
–  Terapie cu aparat Teslatron pentru regenerare celulara
–  Evaluarea starii de sanatate prin Biorezonanta magnetica
–  Terapie Bowen / Bowtech
–  BioenergoTerapie
–  Tehnica de presopunctura Tsubo/ Tehnica Integrare neurostructurala
–  Reflexoterapie plantara
–  Electopunctura/acupunctura
–  Reflexoterapie auriculara /ariculoterapie
–  Reflexoterapie faciala
–  Reiki
–  Tehnica Theta Healing
–  Tehnica de mutare a Punctului de asamblare
–  Hipnoterapie
–  Consiliere psihologica
–  Coaching
–  Consiliere pentru gandire pozitiva si evolutie spirituala
–  Consiliere pentru dezvoltare personala si profesionala
–  Tratamente la distanta.

tehnica tsubo terapii alternative, vindecativiata.roBiorezonanță, terapii alternative, metaterapie, recuperare medicală, vindecativiata.ro, București

Ați încercat totul  dar încă va confruntati cu probleme de sanatate: dureri de spate, dureri de umeri sau picioare, astm bronsic,  alergii, sinuzita, torticolis si dureri de genunchi, brat si antebrat, dureri de cap, gât rigid, afecţiuni ale organelor interne (probleme la rinichi, ficat, vezică biliară, stomac şi intestine) probleme genitale, dezechilibre hormonale şi emoţionale, stres şi oboseală cronică, afectiuni ale sistemului imunitar si neurologice, sau sechele după accidente vasculare.

Daca va simtiti in disconfort si dezechilibru va asteptam sa beneficiati de terapiile practicate la cabinetul nostru iar durerea devine istorie.

Cele prezentate mai sus sunt doar o mică listă a problemelor de sanatate care pot fi tratate cu ajutorul terapiilor alterntive.

Rezervați o sesiune de terapii de minim 50 minute cu terapeutii nostri si starea sanatatii dumneavoastră se va îmbunătăți considerabil, cu rezultate vizibile chiar de la prima sesiune de terapie. Oferim garantie pe satisfactie!

masaj reflexogen, cursuri formare profesională tehnician maseur, evaluare competențe, vindecativiata.ro, București

Va rugăm să răspândiți / distribuiti informatii  despre aceast cabinet terapeutic si terapii.

Apreciem comentariile dumneavoastra. Mulțumim!

Informatii si inscrieri:
📞 0724 395 645 / 0729 449 066 / 0765 263 911
📧 vindecativiata@gmail.com
📧 maranca.terapii@gmail.com
 
www.maranca.ro; www.terapiialternative.ro

 

facebook

Comentariile sunt închise.