Cabinet terapeutic -Terapie pentru trup si suflet

Concept holistic creat in scop de prevenire, regenerare, vindecare si reintinerire a corpului uman, abordeaza fiinta umana in intregralitatea ei, este dedicat persoanelor care isi doresc stare de bine in toate planurile vietii.

Conceptul holistic cuprinde o sfera larga de terapii care contribuie la procesul de vindecare si schimbare a modului de gandire, la diminuare  suferintelor trupesti si sufletesti, la reducerea stresului, imbunatatirea sistemului imunitar, constientizarea nevoilor corpului, eliberarea emotiilor distructive si reconectarea cu sinele autentic.

Daca aveti probleme de sanatate si inca nu ati gasit rezolvarea lor, va asteptam la Cabinetul Terapeutic din cadrul Asociatiei Vindeca-ti Viata, sa beneficiati de terapii efectuate de specialisti certificati in Terapii alternative.

Terapiile aplicate in cadrul cabinetului nostru activeaza abilitatea corpului de a se autovindeca si regenera prin reactivarea memoriei celulare, actioneaza asupra cauzei si nu numai asupra efectului:
–  Terapie cu biorezonanta magnetica: Meta-terapie
–  Terapie cu aparat Teslatron pentru regenerare celulara

-Consiliere pentru dezvoltare personala si Coaching

–  Evaluarea starii de sanatate prin BIOREZONANTA/BIOFEEDBACK
–  Terapie Bowen / Bowtech
–  BioenergoTerapie
–  Tehnica de presopunctura Tsubo/ Tehnica Integrare neurostructurala
–  Reflexoterapie plantara
–  Electopunctura/acupunctura
–  Reflexoterapie auriculara /ariculoterapie
–  Reflexoterapie faciala
–  Reiki
–  Tehnica Theta Healing
–  Tehnica de mutare a Punctului de asamblare
–  Hipnoterapie
–  Consiliere psihologica
–  Coaching
–  Consiliere pentru gandire pozitiva si evolutie spirituala
–  Consiliere pentru dezvoltare personala si profesionala

– Tratamente la distanta

– Pat/saltea cu jad cald

tehnica tsubo terapii alternative, vindecativiata.roBiorezonanță, terapii alternative, metaterapie, recuperare medicală, vindecativiata.ro, București

Ați încercat totul  dar încă va confruntati cu probleme de sanatate: dureri de spate, dureri de umeri sau picioare, astm bronsic,  alergii, sinuzita, torticolis si dureri de genunchi, brat si antebrat, dureri de cap, gât rigid, afecţiuni ale organelor interne (probleme la rinichi, ficat, vezică biliară, stomac şi intestine) probleme genitale, dezechilibre hormonale şi emoţionale, stres şi oboseală cronică, afectiuni ale sistemului imunitar si neurologice, sau sechele după accidente vasculare.

Daca va simtiti in disconfort si dezechilibru va asteptam sa beneficiati de terapiile practicate la cabinetul nostru iar durerea devine istorie.

Cele prezentate mai sus sunt doar o mică listă a problemelor de sanatate care pot fi tratate cu ajutorul terapiilor alterntive.

Rezervați o sesiune de terapii de minim 50 minute cu terapeutii nostri si starea sanatatii dumneavoastră se va îmbunătăți considerabil, cu rezultate vizibile chiar de la prima sesiune de terapie. Oferim garantie pe satisfactie!

masaj reflexogen, cursuri formare profesională tehnician maseur, evaluare competențe, vindecativiata.ro, București

Va rugăm să răspândiți / distribuiti informatii  despre aceast cabinet terapeutic si terapii.

Apreciem comentariile dumneavoastra. Mulțumim!

Cabinetul nostru de Terapii Alternative va asteapta cu o oferta de nerefuzat!

DIAGNOZA BIO-INFORMATIONALA NLS (scanare spectrala non-lineara a campurilor electro-magnetice biologice)  

Cu biorezonanta magnetica aveti optiunea de a obtine usor si neinvaziv corpul, scanarea corpului si obtinerea a pecte 40 de rapoarte despre starea de sanatate, dar si de a trata corpul cu metaterapie pana la nivel de cromozomi si ADN. Biorezonanta este cel mai modern instrument care nea juta sa stabilim un prediagnostic, o evaluare generala a corpului.

Investigatiile privind evaluarea starii de sanatate a omului si apoi tratarea  corpului cu metaterapie determina PREVENIREA aparitiilor problemelor de sanatate cu circa 5 -6 ani inainte de a apare boala.

Cu aparatele de biorezonanta se identifica dereglarile de la nivel normal a vitaminelor, mineralelor, aminoacizilor, coenzimelor , colagenului din corp.

CU AJUTORULBIOREZONANTEI IDENTIFICAM:

 • Starea de functionare a tuturor organelor si sistemelor de organe
 • Carente nutritionale, profil metabolic
 • Sensibilitati/intoxicatii date de mediu, metale grele, paraziti, infectii
 • Probleme circulatorii si limfatice
 • Profil hormonal sI psihologic
 • Alergii si intolerante alimentare

Avantaje:

 • Prevenirea afectiunilor si bolilor din faza incipienta, fara simptome vizibile ale bolii în faza cronica.
 • Viteza si precizia de semnalare a afectiunilor si bolilor
 • Metoda neinvaziva si nedureroasa a analizei starii de sanatate.
 • Economie de timp si bani fata de analizele clasice multiple.
 • Costuri minime pentru o analiza de sanatate completa
 • Multitudinea functiilor, organelor si sistemelor analizate-

META TERAPIE – Biorezonanta/Biofeedback

TESTARE SI TRATAMENT pentru regenerare celulara cu cel mai performant aparat de ultimă generaţie de medicina cuantica pe principiul rezonanţei electro-magnetice care analizeaza si trateaza/regenereaza NON-INVAZIV starea ţesuturilor şi organelor, celulelor, ADN-ului, cromozomilor, se pot  distruge virusii, bacteriile, microbii si se pot face remedii.

Aceste aparate asigura o diagnosticare exacta, pe mai multe planuri.

Functiunile de diagnoza prin biorezonanta magnetica si metaterapie determina reechilibrare energetica a corpului uman, prin transmiterea catre zonele afectate a semnalelor „corectoare” (lugimile de undă care corespund stării de organ / ţesut sănătos) din baza de date (Meta-terapie). Ca urmare a recepţionării acestor semnale, sunt stimulate procesele de vindecare, procese care vor continua şi după finalizarea Meta-terapiei inca 2-3 zile.

Re-evaluarea s tratamentul cu biorezonanta intr-un set de minim 10 sedinte la un interval de 3-5 zile. în funcţie de răspunsul fiecărui beneficiar de  metaterapie.
Corpul uman este un agregat format dintr-un număr imens de celule ce se află într-o continuă mișcare, dezvoltare, diferențiere, regenerare, degenerare.

Celulele se reînnoiesc prin diviziune celulară, 25 de milioane de celule se divid într-o secundă la un adult, iar celulele sângelui se reînnoiesc cam 100 de milioane pe minut.

Biorezonanta implica inovatii de tehnologie avansata din medicina, bio-informatica, inginerie si din alte domenii.

Folosind medicina cuantica ca baza teoretica, aceste echipamente electronice colecteaza informatii din campul magnetic si energetic al celulelor corpului uman, leanalizeaza si astfel determina starea de sanatate a persoanei testate, principalele sale probleme, scotand in evidenta recomandari standard de prevenire a bolilor.
Aparatul este din ultima generatie si are capacitatea de a scana si diagnostica emisia energetica a intregului organism uman, de la aparate si sisteme pana la nivel celular si cromozomial.

Precizia de diagnostic pentru organe este de cca 90-95%, iar la nivel celular, cromozomial, microorganisme, pana la 85%.

Prin aceasta terapie se  analizeaza si remediaza din aproape in aproape 12 categorii mari de sisteme, 256 de detalii ale organelor, glandelor, celulelor, diagnosticheaza peste 4000 de tipuri de boli.

Cu ajutorul acestei metode pot fi diagnosticate şi tratate o multitudine de afecţiuni.

Aparatul poate scana orice ţesut, organ, aparat, sistem sau zonă a organismului, de exemplu:
– Aparat cardio-vascular: inima, artera aortă, arterele membrelor superioare şi inferioare- Aparat respirator: plămani, bronhii, trahee, laringe, etc.
– Aparat digestiv: esofag, stomac, duoden, intestine, ficat si vezică , pancreas
– Aparat urinar si reproducător: rinichi, uretere, vezică urinară / uter, trompe, ovare la femei sau testicule, prostată la barbaţi
– Sistem osteo-articular şi muscular: coloană vertebrală, oasele bazinului, genunchi, etc.
– Sistem nervos central şi periferic: creier, măduva spinării, nervi periferici
– Sistem endocrin (glande): tiroidă, pancreas, suprarenale, etc.
Deasemenea, se pot depista microorganisme prezente în diferite ţesuturi (bacterii, viruşi, paraziţi) şi alergeni – substanţe din mediu la care pacientul ar putea dezvolta alergii (produşi chimici, praf, polen şi multe altele).

Care sunt AVANTAJELE metodei?
• Investigaţia prin biorezonanţă electro-magnetica este o metodă sigură şi eficientă de diagnostic şi tratament a întregului organism. Informaţiile pe care le oferă nu ar putea fi obţinute decât prin zeci de alte consulturi şi analize la un loc, şi nici atunci cu aceleaşi detalii.
• Metoda este non-invazivă (nu este agresivă pentru organism), se poate repeta ori de câte ori este nevoie, rezultatele sunt reproductibile.
• Sunt evaluaţi multipli parametri funcţionali, organici, informaţionali într-un interval scurt de timp.
• Se evaluează stresul acut sau cronic.
• Se evaluează agresiunea câmpurilor electro-magnetice externe, a iradierii şi a altor forme de câmpuri nocive.
• Se depistează precoce factorii de risc, predispoziţiile pentru anumite boli şi modificările funcţionale precoce în stadiul preclinic. Altfel spus, este foarte utilă în prevenirea îmbolnăvirii.
• Chiar şi când boala este deja instalată, oferă un tratament eficient, fără reacţii adverse, fără interacţiuni negative cu alte forme de tratament (medicamente, acupunctura, etc). Se pot aplica terapii complexe de reechilibrare, desensibilizare, etc..
• Se depistează încărcarea microbiană, toxică şi alergenică.
• Se determină starea sistemului imunitar şi parametrii homeostaziei.

¤ Reduceri 10 % pentru pensionari, studenţi, alte categorii ¤

La Metaterapie  se ofera gratis Evaluarea starii de sanatate (analize biorezona  40 rapoarte despre starea de sanatate.

Analize quantum  (40 rapoarte)  REDUCERE 50%!

Analize Biorezonanta pentru evaluarea starii de sanatate a ta si a familiei tale. Analizele se impart in 40 de rapoarte: Cardiovasculare si cerebrovasculare; Functii gastrointestinale; Functia hepatica; Functia vezicii biliare; Functia pancreatica; Functia renala;Functia pulmonara; Sistem nervos; Boli osoase; Densitate osoasa minerala; Bola osoasa reumatoida; Glicemie; Calitati fiziologice fundamentale; Toxine; Oligoelemente; Vitamine; Ginecologie; Piele; Sistem endocrin; Sistem imunitar; glande mamare; Aminoacizi; Indexul cresterii osoase; Ochi; Metale grele: Alergii; Coenzime; Obezitate; Functiile intestinului gros; Colagen; Functia intestinului gros; Functia intestinului subtire; Tiroida; Canale colaterale (meridiane energetice); Lipide sanguine; Functia cardiaca si creier; Ciclu menstrual Elemente ale corpului uman si Raport general.
Daca ai face aceste analize in laboratoare specializate cat timp si bani ti-ar fi necesar????

 

     O sedinta de terapie poate dura de la 30 minute la 2 ore  in functie de necesitati.

 •  0724 395 645  de Luni-sambata 10.00-17.00.
 •  Pentru a beneficia de oferta va rugam sa va prezinti la Cabinet pentru ridicarea vaucherului sau il trimiteti pe email.
 • Programarile si reprogramarile se fac cu 24 h inainte, altfel sedinta se considera efectuata.

Programari:
0724 395 645
vindecativiata@gmail.com

facebook

Comentariile sunt închise.