Cabinet terapeutic

TERAPIE PENTRU TRUP SI SUFLET

Daca aveti o problema de sanatate si nu ati gasit rezolvarea, noi va ajutam sa ajungeti la cauza problemei iar durerea devine istorie!

In cadrul Cabinetului nostru beneficiati de combinatia urmatoarelor terapii si servicii:

BIOREZONANTA  HUNTER scaneaza corpul uman pana la nivel de cromozomi si ADN.

Meta-terapia reface structurile energetice cauzate de stres, si alti factori cauzatori.

efectueaza diagnoza starii de sanatate cu acuratete de 95%

Meta- Terapia generareaza pulsuri electromagnetice slabe care au menirea de a reechilibra corpul si a-l regenera pana nivel de cromozomi si ADN.

  Hunter scaneaza aproximativ 1432 organe si tesuturi, la nivel celular, cu cca 14000 etaloane spectrale digitizate.

Terapie cu aparat Biofeedbac frecventiale scaneaza corpul si determina vindecarea si regenerarea acestuia . Distruge parazitii, virusii cauzatori ai diferitelor boli prin frecvente unde radio.

Terapie electrostatică – TESLATRON

Teslatonul este un aparat care produce energie statica de inalta si joasa frecventa, special conceput pentru atât prevenirea și eradicarea cancerului, a bolilor virale, si a bolilor cu cauza necunoscuta.

Teslatronul este echipamentul terapeutic cu care se pot obține rezultate rapide de recuperare completă de câteva zile până la câteva luni, în funcție de gravitatea bolii.

Aparatul produce electricitate statică, folosind un câmp electric de curent continuu pentru a produce electricitate statică încărcata negativ, fara efecte secundare asupra corpului uman atunci cand energia electrostatica a pătruns în organism.

Aparatul degaja ioni negativi pentru tratamentul bolilor.

Terapia cu energie electrostatica actioneaza invaluind corpul uman cu un câmp electric special realizat de electricitate statică. Acest câmp electric creează un mediu în care celulele canceroase si virusurile nu se pot reproduce și evolua, iar în cele din urmă vor muri. Toate acestea se fac în mod miraculos, fara a afecta celulele normale ale corpului uman. La un om sănătos, aplicarea terapiei cu energie statica va preveni producerea celulelor canceroase si a virusurilor.

Aparatul produce și utilizează electricitatea statică puternic încărcate negativ într-un mod care poate eradica cauza principala a diferitelor boli, cum ar fi HIV / SIDA, cancer, herpes, hepatită și gripă.

Va prezentam in continuare cate va informatii despre aparatul Teslatron cu potential de inalta si joasa frecventa
Atunci când corpul uman are un potenţialul mare electric al celulelor, viaţa curge lin şi înfloritor, fără oboseală, stres şi boli.

BENEFICIILE UTILIZARII APARATULUI: 30 minute tensiune inalta (+9000 ) si 30 minute tensiune joasa (-7000)

 • Diminuează gradul de excitabilitate al unor nervi,
 • Imbunătăţeşte circulaţia sângelui,
 • Inlătura stazele sângelui,
 • Diminua inflamaţiile şi uşura durerile, inclusiv cele dentare,
 • Elimina rapid simptomele amorţelii locale,
 • Stimula şi curăţa scalpul,
 • Elimină mătreaţa, fungii şi bacteriile nedorite
 • Dispersează granuloamele şi infecţiile la nivelul gurii, feţei etc.
 • Alcalinizează corpul
 • Imbunatateste metabolismul, curgerea şi circularea energiei în corp
 • Imbunatateste detoxifierea şi eliminarea ţesutului adipos
 • Regenereaza celulele
 • Îmbunătăţeşte respiraţia celulară şi somnul
 • Diminueaza durerile, eliberează stresul, relaxează corpul şi întinereşte creierul
 • Reglează funcţia endocrină şi resuscitează
 • Înlătură mirosurile neplăcute ale corpului şi radicalii liberi (creşte nivelul de antioxidanţi)
 • Îmbunătăţeşte radical circulaţia sângelui
 • Întăreşte imunitatea corpului şi restabileşte energia şi armonia

Aparatul contribuie la regenerarea celulara dar si inlocuirea celulelor cu altele noi.
Astfel inlocuim :
• pielea la 6 săptămâni,
• ficatul la 8 săptămâni,
• sistemul nervos la 8 luni,
• oasele la 1 an,
• tot corpul la 8 luni (ca medie).

Funcţia “Potenţial înalt” (High Potential): acest dispozitiv de terapie crează un câmp electric de voltaj înalt ce înconjoară corpul, neutralizează excesul de sarcini pozitive, relaxează corpul, restaurează potenţialul membranelor celulare care sinteza energia, permeabilizează corpul şi stimulează metabolismul.

Funcţia “Potenţial negativ” (Negativ Potential): electroterapia prin potenţial negativ va aduce corpul în câmpul de înalt potenţial negativ electrostatic, echilibreaza valoarea PH-ului, si face sângele mai alcalin, determinând astfel o creştere a proporţiei de calciu (seric), micşorând astfel vâscozitatea sângelui şi purificându-l.
Funcţia inteligenta “Unde luminoase”  dispozitivul aplică micro vibraţii de unde de lumină cu o frecvenţa de 72000 Hz /secundă, ceea ce ridică temperatura corpului cu 1-2 grade, producând un efect aerobic ce arde grăsimea în exces şi face masaj celular.
Instrumentul de electropunctură şi masaj: produce curgerea ionilor de oxigen, foloseşte microcurenţi de voltaj înalt care aduc un flux sporit de electroni şi generează un flux puternic de antioxidanţi (-9000 V). Stimulează local reîntinerind şi vindecând o mulţime de probleme ale pielii:

Efectuarea a cel putin 10  sedinte de terapie cu energie electrostatica, zilnic sau  10 zile de 3 ori/zi pentru probleme grave de sanatate (cancer, SIDA), sau din 3 in 3 zile rezolva urmatoarele probleme de sanatate:

Boli de adaptare: osteopatie, reumatism, artrita reumatoida, sechele ale apoplexiilor cerebrale, contuzii, dureri lombare, sacrale si ale membrelor inferioare,  torticolis si perioartrita scapulohumerala, prolapsul discurilor intervertebrale, spondiloza cervicala

Boli cardio circulatorii: hipertensiune, hiperlipidemie, boli cardiovasculare, arteroscleroza, insuficienta irigare cu sange a capului.

Neuroastenie: oboseala, insomnie, memorie slaba, atentie scazuta, neliniste, nervozitate, iritabilitate, dureri musculare, agresivitate si depresii.

O data pe saptamana pentru mentinerea starii de sanatate si vitalitate.

PROGRAMARI PENTRU TERAPII

Informatii si inscrieri:
0724 395 645 / 0729 449 066 / 0765 263 911
vindecativiata@gmail.com
maranca.terapii@gmail.com
 
www.maranca.ro; www.terapiialternative.ro

Va asteptam cu drag sa beneficiati de terapie pentru trup si suflet!

facebook

Comentariile sunt închise.