Curs Auriculoterapie /reflexoterapie pe ureche

Auriculoterapia sau reflexoterapia pe ureche este o terapie holistica eficienta si noninvazivă.

Auriculoterapia sau reflexoterapia pe ureche oferă rezultate imediate şi permanente pentru probleme grave si vechi de sanatate dar si pentru renunţarea la fumat şi la consumul de alcool, ajuta la controlul greutatii/obezitatii si stresului. 

Auriculoterapia sau reflexoterapia pe ureche are la bază principii din medicina tradiţională orientală  izvorată din acupunctură, iar  întregul corp, organele şi ţesuturile corespund punctelor reflexogene ale urechilor si sunt reprezentate în mod simetric, pe pavilioanele urechilor.

Astfel, există 200 de puncte pe fiecare ureche. Potrivit Institutului pentru Auriculoterapie din SUA „prin această tehnică se pot depista peste 200 de boli, cum ar fi problemele organelor interne, problemele ginecologice, ale organelor senzoriale, precum şi maladiile psihice” completează specialistul.

Cu ajutorul unui aparat laser electropunctor, terapia poate dura 15-20 minute. Prin implusuri electrice si laser la nivelul urechii se activeaza punctele reflexogene auriculare.

Se poate opta pentru Modul Terapie zonala cu certificare (M. Muncii) sau fara certificare.

Tematica:

  • Curs practic Reflexoterapie auriculara
  • Auriculoterapie cu laser electropunctor
  • Acupresura pe ureche cu bilute magnetice, pioneze speciale sau seminte de vacaria pe punctele auriculare: anestezie dentara, foame, sete, fumat, dureri de spate coloana vertebrala, stomac, ficat rinichi, suprarenale etc.
  • Bonus: Acupresura auriculoterapia cu seminte, ace auriculare/pioneze magnetice

Pret curs fara certificare 1000 lei in loc de 1700 lei .

Pret cu certificare  1500 lei. (Certificare in  asteptare).

Locuri limitate.

Informatii si inscrieri:
📞 0724 395 645 / 0726 88 66 45 / 0729 449 066
📧 vindecativiata@gmail.com
📧 maranca.terapii@gmail.com
www.maranca.ro; www.terapiialternative.ro

Va asteptam cu drag!

facebook

Comentariile sunt închise.