Curs calificare Cosmetician din 29 ianuarie 2018

Investeste inteligent in viitorul tau!!!

Au inceput inscrierile pentru

Daca Standardul Ocupational Cosmetician dupa care se organizau cursurile de calificare Cosmetician cuprindea doar  4 module cu specifice:

  •  Tratamente cosmetice
  •  Vopsirea genelor, sprancenelor si buzelor
  •  Machiaj si retusuri
  •  Epilare

Standardul ocupational revizuit de asociatia noastra cuprinde  7 module cu competente specifice cosmeticianului care tin cont de noile tendinte in domeniu atat pe piata romaneasca cat si UE.

Daca doresti sa te specializezi in domeniul cosmetic, te afli in locul potrivit. Va oferim cursuri de cosmetica sustinute de formatori specializati  in domeniu.
Cursurile de cosmetician organizate de noi va pregatesc pentru o cariera de succes in domeniul cosmetologiei.
Pregatirea teoretica si practica tine pasul cu noutatile din domeniu la cel mai inalt standard.
La finalul cursurilor ve-ti deveni un cosmetician talentat ce poate schimba aspectul unei persoane, ve-ti fi pregatit din toate punctele de vedere pentru a intra in domeniul esteticii atat ca profesionist in salonul de infrumusetare sau ca un bun profesionist care isi incepe propria afacere. Pregatirea teoretica si practica se face conform programei Cosmetician.

In curand va fi aprobat NOUL standardul ocupational Cosmetician revizuit de asociatia noastra  cu urmatoarele competente profesionale structurat numai pe module:

SUPER PROMOTIE  REDUCERE 35% pentru primele 15 de persoane.

Acte necesare inscrierii: Copie CI, certificat nastere, act studii, taxa de inscriere 500 lei din pretul cursului. Pentru fiecare persoana recomandata, aveti reducere 5 % din pretul cursului.
Contact: 0724 395 645 / 0765 26 39 11

E-mail:  vindecatviata@gmail.com

  certificat competena profesionala tehnician nutritionistmodel certificat absolvire, cursuri formare profesională, vindecativiata.ro, București

Inscrie-te la curs!

Distribuie acest continut...Share on FacebookDigg thisShare on Google+Share on LinkedInShare on RedditShare on StumbleUponPin on PinterestEmail this to someone

Comentariile nu sunt permise.