Meta Terapie – Biorezonanta – Evaluarea starii de sanatate

META TERAPIE (Biorezonanta)13120527_1145993098755143_708162075_o

DIAGNOZA BIO-INFORMATIONALA NLS (scanare spectrala non-lineara a campurilor electro-magnetice biologice)

Cabinet de Terapii Alternative te asteapta cu o oferta de nerefuzat

TESTARE SI TRATAMENT pentru regenerare celulara cu cel mai performant aparat de ultimă generaţie de medicina cuantica 8D-LRIS din gama analizoarelor 3D-NLS pe principiul rezonanţei electro-magnetice care analizeaza si trateaza/regenereaza NON-INVAZIV starea ţesuturilor şi organelor, celulelor, ADN-ului, cromozomilor, etc.

Acest aparat asigura o diagnosticare exacta, pe mai multe planuri, inclusiv a aurei.

Functiunile de diagnoza prin biorezonanta magnetica si terapie de reechilibrare energetica consta in transmiterea catre zonele afectate a semnalelor „corectoare” (lugimile de undă care corespund stării de organ / ţesut sănătos) din baza de date (Meta-terapie). Ca urmare a recepţionării acestor semnale, sunt stimulate procesele de vindecare, procese care vor continua şi după finalizarea Meta-terapiei. Re-evaluarea s tratamentul cu biorezonanta intr-un set de minim 5 sedinte la un interval de 3-5 zile. în funcţie de răspunsul fiecărui pacient.
Corpul uman este un agregat format dintr-un număr imens de celule ce se află într-o continuă mișcare, dezvoltare, diferențiere, regenerare, degenerare.

Celulele se reînnoiesc prin diviziune celulară, 25 de milioane de celule se divid într-o secundă la un adult, iar celulele sângelui se reînnoiesc cam 100 de milioane pe minut.

Aparatul 8 D LRIS are ca principiu de funcționare analiza cuantică a rezonantei magnetice si implica inovatii de tehnologie avansata din medicina, bio-informatica, inginerie si din alte domenii. Folosind medicina cuantica ca baza teoretica, acest echipament electronic colecteaza campul magnetic slab al celulelor corpului uman, il analizeaza si determina starea de sanatate a persoanei testate, principalele sale probleme, scotand in evidenta recomandari standard de prevenire a bolilor.
Aparatul este din ultima generatie si are capacitatea de a scana si diagnostica emisia energetica a intregului organism uman, de la aparate si sisteme pana la nivel celular si cromozomial. Precizia de diagnostic pentru organe este de cca 90-95%, iar la nivel celular, cromozomial, microorganisme, pana la 85%.

Prin aceasta terapie se  analizeaza si remediaza din aproape in aproape 12 categorii mari de sisteme, 256 de detalii ale organelor, glandelor, celulelor, diagnosticheaza peste 4000 de tipuri de boli.

Cu ajutorul acestei metode pot fi diagnosticate şi tratate o multitudine de afecţiuni. Aparatul poate scana orice ţesut, organ, aparat, sistem sau zonă a organismului, de exemplu:
– Aparat cardio-vascular: inima, artera aortă, arterele membrelor superioare şi inferioare- Aparat respirator: plămani, bronhii, trahee, laringe, etc.
– Aparat digestiv: esofag, stomac, duoden, intestine, ficat si vezică , pancreas
– Aparat urinar si reproducător: rinichi, uretere, vezică urinară / uter, trompe, ovare la femei sau testicule, prostată la barbaţi
– Sistem osteo-articular şi muscular: coloană vertebrală, oasele bazinului, genunchi, etc.
– Sistem nervos central şi periferic: creier, măduva spinării, nervi periferici
– Sistem endocrin (glande): tiroidă, pancreas, suprarenale, etc.
Deasemenea, se pot depista microorganisme prezente în diferite ţesuturi (bacterii, viruşi, paraziţi) şi alergeni – substanţe din mediu la care pacientul ar putea dezvolta alergii (produşi chimici, praf, polen şi multe altele).

Care sunt AVANTAJELE metodei?
• Investigaţia prin biorezonanţă electro-magnetica este o metodă sigură şi eficientă de diagnostic şi tratament a întregului organism. Informaţiile pe care le oferă nu ar putea fi obţinute decât prin zeci de alte consulturi şi analize la un loc, şi nici atunci cu aceleaşi detalii.
• Metoda este non-invazivă (nu este agresivă pentru organism), se poate repeta ori de câte ori este nevoie, rezultatele sunt reproductibile.
• Sunt evaluaţi multipli parametri funcţionali, organici, informaţionali într-un interval scurt de timp.
• Se evaluează stresul acut sau cronic.
• Se evaluează agresiunea câmpurilor electro-magnetice externe, a iradierii şi a altor forme de câmpuri nocive.
• Se depistează precoce factorii de risc, predispoziţiile pentru anumite boli şi modificările funcţionale precoce în stadiul preclinic. Altfel spus, este foarte utilă în prevenirea îmbolnăvirii.
• Chiar şi când boala este deja instalată, oferă un tratament eficient, fără reacţii adverse, fără interacţiuni negative cu alte forme de tratament (medicamente, acupunctura, etc). Se pot aplica terapii complexe de reechilibrare, desensibilizare, etc..
• Se depistează încărcarea microbiană, toxică şi alergenică.
• Se determină starea sistemului imunitar şi parametrii homeostaziei.

 • Preţurile variază în funcţie de timpul necesar investigaţiei (în funcţie de numărul şi gravitatea problemelor găsite vor fi “scanate” automat în detaliu zonele respective afectate). Iniţial este recomandata o evaluare globală a întregului organism pentru depistarea tuturor proceselor patologice, inclusiv a celor subclinice, ulterior durata şi implicit costul şedinţelor vor scădea. Necesitatea reluarii tratamentului pentru anumite zone depinde de reactivitatea proprie a organismului, de capacitatea de recuperare si vindecare.
 • EVALUARE GLOBALA (întreg organismul + parametrii biologici principali) + prima sedinta de TRATAMENT (aprox. 2 ore) 250 RON
 • EVALUARE PARTIALA (anumite zone,  organe) + TERAPIE, 90 min, 200 RON
 • Re-evaluare globală de CONTROL + TRATAMENT + Terapie, 50-75 minute,150 RON
 • ABONAMENT 10 SEDINTE pret 1400 RON
 • ABONAMENT 5 SEDINTE pret 750 RON

¤ Reduceri 20 % pentru pensionari, studenţi, alte categorii ¤

Analize Analizor quantic

Analize   REDUCERE 50%!

Analize Biorezonanta pentru evaluarea starii de sanatate a ta si a familiei tale. Analizele se impart in 40 de rapoarte: Cardiovasculare si cerebrovasculare; Functii gastrointestinale; Functia hepatica; Functia vezicii biliare; Functia pancreatica; Functia renala;Functia pulmonara; Sistem nervos; Boli osoase; Densitate osoasa minerala; Bola osoasa reumatoida; Glicemie; Calitati fiziologice fundamentale; Toxine; Oligoelemente; Vitamine; Ginecologie; Piele; Sistem endocrin; Sistem imunitar; glande mamare; Aminoacizi; Indexul cresterii osoase; Ochi; Metale grele: Alergii; Coenzime; Obezitate; Functiile intestinului gros; Colagen; Functia intestinului gros; Functia intestinului subtire; Tiroida; Canale colaterale (meridiane energetice); Lipide sanguine; Functia cardiaca si creier; Ciclu menstrual Elemente ale corpului uman si Raport general.
Daca ai face aceste analize in laboratoare specializate cat timp si bani ti-ar trebui????

Oferta 1  include: 1 sedinta de evaluare a starii de sanatate cu ajutorul analizorului de biorezonanta magnetica  gratis la un  abonament de 6 sedinte de terapie si reflexoterapie la numai 900 lei astfel:

 1. ziua 1: Terapie
 2. ziua 3: Meta-terapie cu Biorezonanta magnetica 75 minute
 3. ziua 5: Terapie
 4. ziua 7: Metateraphie Hunter  + Meta-terapie cu Biorezonanta magnetica 75 minute
 5. ziua 9: Terapie
 6. ziua 11: Terapie +1 sedinta de evaluare a starii de sanatate cu ajutorul analizorului de biorezonanta magnetica, gratis.

     O sedinta de terapie include urmatoarele tehnici de vindecare in functie de necesitati: Tehnica terapeutica de presopunctura pe punctele Tsubo, Bioenergoterapie, Reiki, Theta healing, Mutarea si fixarea punctului de asamblare, hipnoterapie, terapie cu orgoane.

 • OFERTA 2  include 1 sedinta de evaluare a starii de sanatate cu ajutorul analizorului de biorezonanta magnetica gratis, 5 sedinte de Terapie Bowen /Metapathie Hunter/ Tsubo
 • Bonus: 30 % reducere pentru abonament de 10 sedinte  la numai 900 lei
 • OFERTA 3  include 1 sedinta de evaluare a starii de sanatate cu ajutorul analizorului de biorezonanta magnetica gratis, 4 sedinte de Rejuvance facial + masaj miere si bambus, 2 sedinte de tratament cosmetic cu radiofrecventa tripolara de reintinerire la numai 1200 lei.
 •  OFERTA PERSONALIZATA   in functie de preferinte:
 • OFERTA Analize biorezonanta la  numai 50 lei

Termeni voucher

 • Puteti folosi un voucher in nume propriu, insa puteti comanda mai multe pentru a le oferi cadou!
 • Pentru programari sunati la numarul de telefon:
 •  0724 395 645 / 0765 263 911 de Luni-sambata 10.00-12.00. si 17-20
 •  Pentru a beneficia de oferta va rugam sa va prezinti la Cabinet pentru ridicarea vaucherului
 • Reprogramarile se fac cu 24 h inainte, altfel sedinta se considera efectuata.

Biorezonanță, terapii alternative, metaterapie, recuperare medicală, vindecativiata.ro, Bucureștiquantum36

facebook

Comentariile sunt închise.