Orgoane terapeutice

Orgoanele terapeutice sau orgonii/ orgonitele/ dispozitivele orgonice sunt mai mult decat simple bijuterii, simple amulete sau talismane.
Orgonii/ orgonitele sau dispositivele orgonice sunt creati pe baza descoperirilor doctorului Wilhelm Reich si a principiilor orgonice formulate de catre acesta si alti numerosi cercetatori care au studiat fenomenul.
Orgonii contin toate elementele pamantului cum ar fi: metale, cristale, materiale organice si alte ingredient secrete, care sunt incorporate intr-o rasina speciala si  care toate impreuna formeaza orgonul si energia orgonica.

Energia orgonica, prezenta in om, in atmosfera Pamantului, dar si in Univers

Energia orgonica, forta creativa din natura, nu este vreo forma de electromagnetism sau alta forta fizica. Ea este specifica vietii, dar viata este doar o manifestare particulara a sa.

ENERGIA ORGONICA

Energia orgonica poate fi manipulata si controlata cu ajutorul dispozitivelor orgonice. Primul dispozitiv de energie orgonica a fost construit in secolul 18 de catre francezul Mesmer si purta numele de „bacquet”. William Reich a dezvoltat cateva dispozitive pentru controlul energiei orgonice. Cel mai cunoscut dispozitiv este „acumulatorul de energie orgonica”, care are forma unei cutii si contine materiale metalice si non-metalice.).

* Orgonul este forta vitala universala, unitatea de baza a materiei organice si anorganice de pe pamant. Descoperit de catre dr. Wilhelm Reich, orgonul a mai fost numit de-a lungul timpului Chi, Prana sau pur si simplu Forta/Energie. Majoritatea practicilor stravechi de tamaduire, shamanism, miracole religioase, puteri speciale ale preotilor si munca lor spirituala, toate sunt inimaginabile in absenta acestei energii orgonice.

* Electricitatea, magnetismul, gravitatia, frecventele extrem de joase (3-30Hz, cu lungimi de unda intre 10.000-100.000 km), telefoanele mobile, radioactivitatea, etc., toate sunt energii invizibile in planul fizic al existentei. Toate produc vibratii, unele nocive, altele benefice fiintelor vii. Wilhelm Reich a numit vibratiile nocive produse de om, DOR (orgon mortal). Forta acestor campuri electro-magnetice se reduce odata cu patratul distantei strabatute. Forta vitala, POR (pozitiva) este de asemenea invizibila. Nu este facuta de om, dar poate fi directionata mental. Marii shamani, medici si vindecatori din toate timpurile si-au folosit mintile pentru a trimite forta vitala celor in necesitate. Multi oameni senzitivi pot simti aceasta forta.

* Prin intermediul fricii si stress-ului, campul auric uman este micsorat semnificativ, lasand individul neprotejat fata de atacurile energetice negative.

* Cristalele de cuart sau pietrele pretioase/semipretioase au proprietati piezoelectrice utilizate pentru transformarea energiilor. De asemenea ele au proprietati de devierea a luminii polarizate si de a nu reactiona cu acizii etc. Ezoteric, cristalele sunt protective, absorb si filtreaza energiile negative din jur, transforma si consolideaza energiile si manifestarile pozitive, purifica, energizeaza, amplifica si induc aspecte si trasaturi pozitive precum curaj, incredere, afectivitate, creativitate, fidelitate, concentrare, bucurie, energie, prietenie, calm.

* Metalele au proprietati electro-magnetice.

* Cuprul este un metal nefieros, deci fara proprietati magnetice, dar un bun conductor de electricitate si caldura.

* Dr. Wilhelm Reich a descoperit ca daca punem straturi de metal si materie organica, acestea ar actiona precum un magnet pentru energia orgonica. Metalul atrage orgonul si il elibereaza materiei organice. In timp, alti cercetatori au descoperit ca metale nefieroase precum cuprul si alte elemente, precum cristalele de stanca, acumuleaza de asemenea energia orgonica si o directioneaza mai eficient catre tinte precise.

PROPRIETATILE ORGONILOR CRYSTAL

Orgonii sunt realizati manual folosind principiile si elementele enumerate mai sus .

Prin compozitia lor, Orgonii au capacitatea de a absorbi energia negative, de a o transforma si a raspandi energia pozitiva. Elementele fieroase inglobate in rasina pandantivelor sunt cele care colecteaza vibratiile nocive. Cupru si cristalele convertesc energia negativa in energie orgonica pozitiva  si directioneaza energia pozitiva in mod uniform.

Beneficiile orgonilor:

Acesti orgoni pot ajuta la (conform concluziilor si cercetarilor dr.Wilhelm Reich si ale altor cercetatori) la:

– absorbirea energiei orgonice din cosmos, la reducerea efectului campurilor de radiatii electro-magnetice produse de orice dispozitive electronice (ex. telefon mobil, TV, computer, frigider, cuptor cu microunde etc.)
– eliminarea toxinelor, otravurilor si radiatiilor din aer si din corp.
– promovarea sanatatii naturale, ajutandu-ne sa ne aparam de virusuri , microbe si diferitelor dureri si migrene.
– anularea efectelor puternice ale mesajelor subliminale si oprirea atacurilor FEM (frecventelor electromagnetice) asupra organismelor vii.
– pastrarea unui somn linistit.
– raspandirea unei energii pozitive pe o distanta de cativa metri diamentru.

– ajuta la cresterea plantelor prin neutralizarea energiilor negative dand mediului inconjurator un camp auric protector.

Daca orgonii sunt purtati ca pandativ ajuta la restabilirea echilibrui si fixarea “punctului de asamblare” (vortexul magnetic alcorpului uman. Prin forma simpla si aspectul deosebit (sub forma de pandantive, bratari,

medalioane, inimioare, piramide) il puteti folosi ca obiect de podoaba (bijuterie,   pandantiv, talisman, amuleta la gat), breloc pentru chei, obiect de mobilier etc. Orgonii va pot proteja direct de energiile nocive din jurul dumneavoastra sau indirect, purificand aerul, apa sau alimentele pe care le ingerati. Puneti paharul de apa sau farfuria pentru cateva minute deasupra orgonului. Apa si hrana pot fi reenergizate aproape instantaneu.

Daca puneti orgonul la marginea patului sau sub perna, orientat spre dvs., puteti avea un somn linistit si odihnitor.

Reduce radiatile electromagnetice ale telefoanele mobile si neutraliza radiatiile electromagnetice ale aparatelor electrocasnice si a antenelor

Orgonii ajuta la pastrarea unei sanatati armonioase.

Orgonii sunt realizati manual, nu sunt perfecti si exista posibilitatea aparitiei unor mici imperfectiuni ca bule de aer, mici zgarieturi sau denivelari, dar care nu modifica posibilele proprietati energetice ale orgonilor.

Comenzi la telefon: 0724 395 645

facebook

Comentariile sunt închise.